Trenger du hjelp? Ring oss: 55909000

BOOKING ORDRE

Alle priser er for å hente og returnere på vårt lager. Men, vi tilbyr også levering av utstyret. Vi har fast pris på kroner 796,- fraktet en vei til døren på lokalet utstyret skal benyttes. Merk at transport av utstyret blir gjort i vår åpningstid. Ved behov for levering eller henting utover dette blir dette priset ved behov.

Vi har en liten liste man kan følge:

  • Hvor mye strøm er tilgjengelig?
  • Skal utstyret brukes utendørs eller innendørs?

Nei, ingenting er bindende før vi har sendt en kontrakt som leietaker signerer. Ved signering er forholdet bindende og leievilkår gjelder. 

TRANSPORT AV UTSTYR

Svaret på dette er litt vanskelig da variasjonen av utstyret størrelse endres på bakgrunn av hva leietaker leier. En tommelfinger regel er at en stasjonsvogn med mulighet for å legge ned setene på er et minimum. Er du usikker så kan en av våre medarbeidere vurdere dette på bakgrunn av den konkrete ordren. 

Ja det går fint. Men ved en åpen løsning må utstyret dekkes til av presenning etc. Merk at utstyret ikke tåler vann og må derfor transporteres forsvarlig. 

BETALING

I stor grad er betaling ved henting via VIPPS det vi foretrekker. Forskuddsfaktura kan også sendes ut. Ved booking av tjenester som feks DJ leveranser blir det konsekvent sendt ut forskuddsfaktura som skal være betalt før levering finner sted. 

Representerer du bedrift som trenger faktura tilsendt kan dette ordnes. Vi trenger da komplett faktura informasjon ved forespørsel. Merk at ved behov for merknad på faktura må dette legges ved. Merk at alle kunder kredittsjekkes. 

Hjem
Utforsk
Back to Top

Søk Etter Produkter

Produktet har blitt lagt til din handlekurv