Trenger du hjelp? Ring oss: 55909000

Tyngde

Bergen Lydutleie AS har lang merittliste innenfor uteliv, restaurant, flerbrukshaller, hoteller og treningssentre. 

Løsning

Vi tilbyr enkle lydløsninger til mer kompliserte og skreddersydde løsninger for det som krever dekning og lyd. Ved å selge komplette løsninger som også inkluderer blandt annet sceneteknikk, belysning og videoløsninger kan vi komplimentere med total leveranse basert på ditt behov. 

Hotell

Lyd i resepsjon, lyd i fellesarealer eller lyd i restaurant og møterom/fasiliteter. Ønsker du å se hva vi kan tilby? Du kan komme på befaring med oss hos en av våre kunder.

Restaurant

Restaurant lyd er viktig for å øke den generelle atmospfæren. VI har lang erfaring med restaurant lyd.

Treningssenter

Selv om stor del av besøkende på treningssenter hører på egen musikk er det fortsatt aktuelt å ha en grunnlyd på senteret.

Gymsal

Gymsaler blir ofte brukt som mer enn kun gym sal, en flerbrukshall kan gi bredere bruksområde og da kan vi stille med lyd, lys, scene og video løsninger.

Nattklubb

God lyd på byn er viktig. Vi har vært involvert i de fleste utestedene i Bergen sentrum og kan vise til gode referanser.

Scene

Fra liten intim scene til større leveranser - prosjektering og konsultasjon fra planlegging til ferdig montert for bruk.

Lydstudio

Fra budsjettstudio på soverommet til større lydstudioer kan vi bidra med vår ekspertise. Ønsker du å besøke en av våre kunder så har vi åpen avtale med samtlige lydstudioer for befaring.

Møterom

God kommunikasjon under møter lokalt eller via Teams eller lignende løsninger er en nøkkelfaktor for suksess. Ta kontakt for informasjon om hvilke ulike løsninger vi kan tilby.

Finanisering

Via vår samarbeidspartner DLL Finans kan vi tilby komplett leasing løsning til våre kunder. Er du interessert i å diskutere dette kan du ta kontakt med en av våre medarbeidere. 

Referanser
Hjem
Utforsk
Back to Top

Søk Etter Produkter

Produktet har blitt lagt til din handlekurv