Trenger du hjelp? Ring oss: 55909000

Den viktigste dagen i deres liv?

Planer om å gifte dere?

Uten tvil så er det å gifte seg en av de mest spesielle opplevelsene man kan ha. Derfor er det viktig å ha en god støttespiller i ryggen som tar seg av det tekniske rundt musikk, lyd, lys, video, DJ og underholdning. Ved å sy sammen en pakke på bakgrunn av brudeparets ønsker kan vi tilby en fleksibel opplevelse fra planlegging til ferdig levert. Bergen Lydutleie leverer den desidert beste opplevelsen for brudepar på Vestlandet i vår bransje. 

Hva legger vi i dette? Jo – fra 2010 har vi levert våre tjenester til nærmere 200 bryllup og kan med hånd på hjerte si at dette er et fag vi kan.

Ved å velge Bergen Lydutleie som leverandør kan vi tilby visualisering i planleggingsfasen av hvordan de forskjellige produktene vi leverer kan gi forskjellig uttrykk. Ved å booke time med oss i forkant kan dere komme på et uforpliktende møte hvor vi kan vise hva vi kan tilby. 

Fra konsept

Til ferdig levert

Forvandle lokalet til festlokale?

Arrangere fest i lokalet deres?

I dagens marked er det en reduksjon i hva bedriftene kan bruke av midler for å arrangere julebord, kickoff eller generelle arrangement. Hva med å se på mulighetene for å gjøre om kontor eller lager lokalene dere allerede har tilgjengelig for en god fest? 

Her kommer vår ekspertise inn – vi gjør sport i en god utfordring og kan med vår utstyrspark og kompetanse tilby total forvandling av lokalene deres.

Ved inndekking, oppheng, scenekonstruksjon og nødvendig lyd, lys, video og bemanning kan vi skape en uforglemmelig opplevelse i lokalet deres. 

Under kan du se bilder fra et eksempel i Askøy Hallen hvor vi går inn og forvandler en standard idrettshall til konsert scene. Dette kan like godt være en lager hall som forvandles til event lokale.

Hva tilbyr vi?

Før

Underveis

Klar for fest

Russ 2024

Russ 2024?

Er dere russ i 2024? Vi leier ut lyd, lys og effekter i alle slags størrelser til russe arrangement. 

Vi har lang erfaring med russ og har vært med på flere russetreff. Vår erfaring gjør at vi kan tilbyd en kraftpakke av dimensjoner. 

Dyrt å leie utstyr?

Det er ikke så dyrt eller avansert som du kanskje tror.

Et spørsmål går igjen, og vi vil bruke noen minutter av din tid på å forklare hvilket. Et gjentagende tema som vi svarer på er om det er dyrt å leie utstyr til et arrangement? 

Korte svaret er nei. Hvorfor er det ikke dyrt? Er det avansert?

Det er ikke mye du trenger for å løfte arrangementet et hakk eller to. Det vi alltid anbefaler er å tenke:

  • Hva er det jeg skal bruke utstyret til?
  • Hvor stort lokale er det?
  • Er det kun tale, kanskje musikk fra Spotify – til og med en DJ?

Det er kanskje overveldende, men her er det vi kommer inn. Det skal ikke være vanskelig for deg å leie akkurat det du trenger for å oppnå det du ønsker på ditt arrangement. En liten lydpakke og en discolyspakke så er du langt på vei. Hva koster dette? 

  • Liten Lydpakke 950,-
  • Discolyspakke 595,-

Her får du alt du trenger av kabler og tilbehør. 

Populært

Ny booking plattform

Etter et år med utvikling og planlegging er endelig vår nye booking plattform online og klar for bruk. 

Ved gjentatte forsøk med forskjellige løsninger og leverandører siste 5 årene fant vi aldri den løsningen som gav oss best resultat i kunde opplevelse og intern håndtering av ordre. 

Nå kan du som kunde sjekke pris og booke utstyr hele døgnet hvor man i sann tid får opp ledighet på utstyr i oppgitt ønsket periode.

Når booking forespørsel sendes kvalitetssikres forespørselen av en av våre medarbeidere slik at du får akkurat det du trenger.

I en verden av mange forskjellige løsninger, muligheter og bruksområdet har vi stor forståelse for at det kan bli forvirrende når man ikke helt vet hva man trenger.

Derfor er vi skråsikre på at denne nye løsningen vi nå har lansert er et bedre alternativ enn tidligere løsninger. 

Hjem
Utforsk
Back to Top

Søk Etter Produkter

Produktet har blitt lagt til din handlekurv